Dukaten Linpark

Anslut dig till LinPark här, så sköts din parkeringsbetalning automatiskt. Det tar bara några minuter och du sparar tid varje gång du parkerar!
Läs mer hur det fungerar här.

Sommarens roligaste lördag med Dukaten och LFC

Den 23 augusti mellan kl 10-16 är det dags för årets upplaga av Familjens dag, då Trädgårdsföreningen fylls med utställare, tävlingar och underhållning för hela familjen. Självklart är Dukaten Parkering på plats i eget tält och med massor av spännande aktiviteter. LFC Kristianstad kort2 0723

Utmana LFC på straffläggning!

Träffa några av LFC:s duktiga fotbollspelare mellan kl 11-13 som utmanar hela din familj på straffläggning och testar vem av er som dribblar snabbast. Ta lite härliga idolbilder och köp med några fina LFC-souvenirer hem. Du kan även tävla om att göra dagens snyggaste garageparkering med vår radiostyrda bil, testa Dukatens gratisapp ”Parkering Linköping” och ta del av de senaste nyheterna om hur du parkerar enkelt, nära och säkert.

Hela Trädgårdsföreningen kommer att vara sprängfylld av aktiviteter och uppträdande. Varmt välkommen till sommarens bästa lördag med oss på Dukaten, LFC och många fler.

P-biljett blir matchbiljett

Kom och heja fram LFC i slutspurten av allsvenskan! Parkera hos Dukaten någon gång mellan 23 och 27 augusti och spara din p-biljett. Den gäller nämligen som entrébiljett till matchen Linköpings FC- Göteborgs FC på Linköping Arena onsdag den 27 augusti kl 18.45. Även olika typer av långtidsbiljetter gäller som entrébiljett.