Dukaten Linpark

Anslut dig till LinPark här, så sköts din parkeringsbetalning automatiskt. Det tar bara några minuter och du sparar tid varje gång du parkerar!
Läs mer hur det fungerar här.

Korttidsparkering i Akilles främst från Storgatan

Vårt parkeringshus Akilles högst upp på Storgatan byggs just nu ut för att vi ska kunna erbjuda dubbelt så många parkeringsplatser. Vi håller huset öppet under tiden, men antalet platser kan tidvis vara begränsat. Just nu finns det endast ett fåtal platser för korttidsparkering tillgängliga från Gröngatan. Du kan se tillgängliga platser på respektive plan i kartan i vår app LinPark eller här på vår webbplats. En röd p-symbol visar att den infarten är full. Titta gärna där innan du åker, på grund av vägarbeten i Storgatan blir det en lång omväg om du behöver åka mellan de respektive infarterna.

Just nu pågår ytbeläggning av befintliga plan. För att kunna göra detta delar vi upp huset i två delar med separata in- och utfarter. Vi beräknar att detta kommer att gälla tills dess att en ny in- och utfart från Västra vägen öppnar under våren 2018.

  • Bottenplan nås endast från Gröngatan.
  • Mittenplan och takplan nås endast från Storgatan. 

För kunder med förhyrda parkeringsplatser samt Sunfleets poolbilar gäller in- och utfart från Gröngatan, platserna för kortiddsparkering i den delen av huset kommer därför vara starkt begränsat.

Akilles

Precis som bilden ovan visar är det ofta fullt i Akilles med infart från Gröngatan p g a av ombyggnaden. Kolla gärna upp lediga platser i appen innan du åker så slipper du onödiga omvägar för att hitta en plats.