Dukaten Linpark

Anslut dig till LinPark här, så sköts din parkeringsbetalning automatiskt. Det tar bara några minuter och du sparar tid varje gång du parkerar!
Läs mer hur det fungerar här.

Besök oss i Vallastaden

Linköpings stora bo- och samhällsexpo Vallastaden 2017 pågår mellan den 2 och 24 september. Här kan du vandra rakt in i cirka 70 bostäder och där ta del av lika många sätt att bo och leva. Och hemutställningarna är bara en del av hela expot. Dukaten medverkar i en temautställning i vårt multihus Flustret.


Vallastaden är den bilfria staden. Inne i bostadsområdet får endast bilpoolsbilar parkera. Resten av bilarna får stanna i utkanten. Till exempel i vårt multihus Flustret. Under expot kan du besöka oss i Flustret där vi, tillsammans med många andra aktörer som jobbar med resande från olika perspektiv, deltar i utställningen Hållbart resande - stadens kinderägg. Där får du tips och inspiration att göra förändringar i ditt resande som gynnar såväl hälsa som ekonomi och inte minst framtiden för allas våra barn. Du kan också vinna en fin elcykel och andra fina priser. Välkommen till Flustret under expot! Vi finns i utställning nr 66.

Läs mer om Vallastaden och köp biljetter här.