Vår digitala betallösning LinPark är ett både smidigt och kostnadseffektivt sätt att parkera. Med LinPark-appen betalar du bara för den tid du står parkerad och behöver aldrig gå till en automat. LinPark fungerar både i våra anläggningar och gatu- och markparkeringar.

Läs mer och anslut dig här.

Självklart kan du alltid betala din parkering i våra parkeringsautomater. Hur det fungerar beror på om du står i något av våra parkeringshus eller på en markparkering.

  • I parkeringshusen får du en biljett vid infart, som du sedan betalar i någon av betalautomaterna när du kommer tillbaka. Biljetten använder du därefter som utträdesbiljett vid utfart.
  • På våra markparkeringar och på kommunens gatuparkeringar skriver du in ditt registreringsnummer i automaten och anger hur länge du vill stå. Du får då ett kvitto på din parkering, som du inte behöver lägga i framrutan på bilen – parkeringsvakten ser i sin handdator att du har betalat.

Du kan också använda andra betallösningar, från externa leverantörer, på Dukatens parkeringar. Har du frågor kring dessa eller behöver support, hör av dig till respektive leverantör. Kontaktuppgifter finns på länkarna nedan.

Avgift för parkering för rörelsehindrade gäller i alla Dukatens parkeringshus – du hittar dom i parkeringsappen LinPark. På alla parkeringar utomhus där det är uppmärkt med Dukatens logotyp gäller också avgift. Kontrollera alltid vägmärket. Står det ”Avgift” så behöver du betala för din parkering.

Det finns tre undantag där du inte behöver betala för parkeing uppmärkt för rörelsehindrade. Dessa är: Rörelse och hälsa vid Garnison, Vårdcentralen på Ebbepark och Åleryds sjukhem.

Fråga oss