Abonnemanget sträcker sig över en period på 42 dagar där 21 flex/parkeringstillfällen ingår. En (1) flex innebär att du kan parkera valfritt antal gånger i alla Ebbeparks anläggningar. Anläggningarna som ingår är Talldungen, Väveriet, Lugnet och Fridtuna. För att köpa abonnemanget behöver du först registrera dig som användare i ”eCom”.

Så här registrerar du dig och köper abonnemang:

För att skapa ett konto går du in på https://ecom.webhost.skidata.com/ecom/portal/home/dukaten och väljer ”Logga in” högst uppe i högra hörnet. Därefter väljer du ”Registrera dig”. Fyll sedan i dina uppgifter och skapa ett konto. Gå in på din mail för att aktivera ditt konto.

Lägg till betalmedel och gå sedan tillbaka till startsidan.

Nu är du snart klar!
Välj det datum då du vill att ditt abonnemang ska börja gälla och klicka sedan på ”Alla abonnemang”. Nu visas abonnemanget Flex Ebbepark, klicka på ”Köp”.

Välj ”Lägg till fordon +”, välj land och fyll sedan i ditt registreringsnummer och klicka på ”Lägg till”. Läs igenom och godkänn Dukatens användarvillkor och integritetspolicy och välj därefter ”Betala”.

När du fått ett mail som bekräftat att ditt abonnemang har godkänts är det bara att börja använda ditt Flexabonnemang. Varje gång du åker in i en av Ebbeparks parkeringsanläggningar står det på skärmen hur många flex du har kvar – happy flexing!

Frågor och svar om Flex:

Du registrerar ett användarkonto och köper det via ecom på den här länken: https://ecom.webhost.skidata.com/ecom/portal/home/dukaten

Det kostar 1300 kr för 21 flex i 42 dagar.

I anläggningarna Talldungen, Väveriet, Lugnet och Fridtuna i Ebbepark.

En flex innebär att du kan köra ut och in hur många gånger du vill under 13 timmar i alla Ebbeparks parkeringsanläggningar.

Du kan lägga till totalt fyra bilar. När du åker in i en anläggning registreras den bilen till Flex Ebbapark. Då kan ingen annan av de bilar du lagt till använda abonnemanget. Väljer du att köra ut under en pågående Flex så kan du byta bil och köra in igen på samma Flex. Du kan fritt byta mellan de fyra bilar när du använder abonnemanget, men bara en i taget kan använda abonnemanget.

Nej, dom sparas inte.

Nej, du behöver gå in i ecom och köpa ett nytt abonnemang.

Ja, det kan du. Då behöver du gå in på din sida i e-com och först radera ditt nuvarande abonnemang. Sedan kan du köpa ett nytt.

Nej, det går inte. Du får gå in och köpa ett nytt abonnemang när dina flex är slut.

Efter timme 13 och vid en ny infart. Det är endast infart som kan starta en ny flex.

Ja, så länge det är i Ebbepark.

Nej, det kan du inte.

Abonnemanget gäller inte på gatumark utan endast i anläggningarna Talldungen, Väveriet, Lugnet och Fridtuna.

Nej, endast infart startar en ny flex.

Fråga oss