Lediga tjänster

Vi söker arbetsledare parkeringsövervakning

Vi söker en arbetsledare, tillika parkeringsövervakare, för vår parkeringsövervakning som vill, kan och vågar leda verksamheten i en föränderlig tid!

Om företaget
Dukaten är Linköpings ledande aktör inom parkering och mobilitetsprojekt och vår vision är att skapa smidiga lösningar för ett tillgängligt Linköping i ständig rörelse.

Vi tror på samverkan – värdet blir större när vi gör det tillsammans. Vi arbetar i nära samarbete med andra aktörer inom offentlig sektor, näringslivet samt forskningen för att skapa möjligheter för människor att förflytta sig så smidigt och hållbart som möjligt i staden.
Dukaten är ett dotterbolag till Sankt Kors Fastighets AB som ägs till 100 procent av Linköpings kommun. Vi präglas av en företagskultur som är icke hierarkisk, tillåtande och prestigelös. Vi jobbar visions- och värderingsstyrt med hög grad av tillit och där alla medarbetare förväntas ta stort eget ansvar. Trivs du med det trivs du hos oss.

Arbetsuppgifter
Du både leder och utvecklar verksamheten, med fokus på värderingar, samarbete och effektiva processer. Samtidigt som du arbetsleder dina medarbetare och schemalägger dessa, är du själv schemalagd som parkeringsövervakare. Tjänsten inriktning är en fördelad på ca 40 procent arbetsledning och ca 60 procent övervakning.

Du kommer ha fullt personalansvar för 11 personer, vilket bland annat innebär bemanningsplanering och uppföljning. Grunden i verksamheten är en myndighetsutövning som utförs på dygnets alla timmar. Ditt uppdrag är självständigt men du samverkar med kundsupport och övriga på Dukaten. Du kommer ansvara för verksamhetens system och är själv en viktig del i att utveckliga denna samt interna arbetsrutiner.

Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av personalledande roller, gärna med erfarenhet av schemalagda verksamheter. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. För att trivas med arbetet bör du vara en utåtriktad person som tidigare har haft personalansvar och som tycker om att leda andra genom att arbeta med tydliga värderingar samt vara en del själv i det operativa arbetet. Tydlighet inom personalfrågor och bemanningsplanering samt parkeringsövervakningsfrågor är framgångsfaktorer. Samverkan med andra samhällsaktörer är naturligt.

Har du utbildning inom parkeringsövervakning är detta bra annars får du denna utbildning hos oss. Detta är grunden för tjänsten, både för ditt ansvar som arbetsledare men även då du själv, på deltid, ska vara parkeringsövervakare ute i fält.

Du har mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Tjänsten är placerad i bolaget Dukaten Parkeringsservice AB och du kommer rapportera till Mobilitetschef.
Ansökan ska skickas senast den 20 augusti 2024 till info@dukaten.se. Vi tar emot eventuella frågor angående tjänsten från och med 12 augusti på telefonnummer: 013-20 79 39.

Välkommen med din ansökan!

Fråga oss