Vill du parkera smart och cykla den sista biten? Välkommen till vårt cykelhus på parkeringen Papegojan (tidigare Linköping Arena). Ett låst cykelhus där du parkerar din cykel både tryggt och smidigt till en kostnad om endast 20 kronor (för själva nyckeln). Ett utmärkt alternativ för en kombinerad resa – att cykla till stan tar nämligen bara sex minuter.

 

Så här gör du:

 1. Lös abonnemang för Papegojan i kundportalen i LinPark. Är du inte ansluten till LinPark ännu, gör du det enkelt här.
 2. Hämta en tagg för access till cykelhuset i vår kundtjänst på Åsbjörnsgatan 3.
 3. Klart – nu kan du parkera smart och få motion och frisk luft på köpet!

Cykelhus på Cupolen

Vi erbjuder även tillgång till cykelhus på parkeringen Cupolen. För 450 kr i månaden har du tillgång till parkeringarna i Lila zon samt cykelhuset på Cupolen.

Så här gör du:

Du hämtar tagg för cykelhuset på Cupolen i vår Kundtjänst på Åsbjörnsgatan 3.

Cykelgarage Linköpings resecentrum

Cykelgaraget vid resecentrum är tillgängligt dygnet runt, för en säker och smidig parkering. Här kan du även ladda din elcykel och förvara saker i skåp. För att få tillgång till cykelgaraget behöver du registrera dig som användare på triply.se/linkoping. För detta behöver du ha Bank-ID samt ett giltigt bankkort. Som passerkort kan du använda ett flertal kort; till exempel Östgötatrafikens resekort, bankkort med kontaktlös symbol eller en företagstagg.

Så här gör du:

 1. Bli användare och medlem
  Registrera dig via triply.se/linkoping
 2. Lägg till passerkort
  1. Vid cykelgaraget: Börja registreringen av passerkortet genom att vara inloggad på mina sidor i Triplyoch blippa därefter det kort du vill använda vid garagets kortläsare.
  2. Nu kan du börja använda garaget. Cykelgaraget är öppet dygnet runt, och dörren öppnas automatiskt när du blippar ditt passerkort.

Pris: 80 kr/30 dagar

Värdeskåp

I garaget finns värdeskåp för engångsanvändning. På varje skåp finns en anvisning för hur du gör för att använda skåpet när cykeln står parkerad.

För frågor angående tillträde, abonnemang eller din betalning kontakta support@triply.se.
För övriga frågor angående cykelgaraget kontakta linda.levin@dukaten.se eller ring 013-20 54 10.

Allmänna villkor >
Frågor och svar >

Fråga oss