Delade transportlösningar underlättar ett bilfritt liv. Nu lanseras Linköpings första lådcykelpool i Ebbepark. Med en smart och enkel app kan du boka din lådcykel för att sedan utföra dina ärenden på ett hållbart sätt.

Ebbeparks byggherrar Sankt Kors, Stångåstaden och Lejonfastigheter lanserar tillsammans med Dukaten Linköpings första lådcykelpool. Leverantören Pedallink tillhandahåller cyklar, app och service. Till en start finns fyra lådcyklar att hyra, där samtliga har elassistans. Cyklarna bokas enkelt via en smart app som gör det enkelt och smidigt för användaren att ta lådcykeln till mataffären, förskolan, mötet eller utflykten.

Hållbar mobilitet är en viktig faktor när det gäller att förenkla människors vardag och i praktiken handlar det om att få människor att välja hållbara alternativ för att förflytta sig i staden. I Ebbepark skapas hållbara mobilitetslösningar för framtiden, detta för att ge de som bor och verkar i området rätt förutsättningar för att kunna förflytta sig på andra sätt än med bil.

Lådcykelpoolen kommer att testas inom Testbädd Ebbepark. Ambitionen är att testa och se om produkten är attraktiv på marknaden och sedan implementeras i större skala på flera områden.

Fråga oss