Jobba hos oss

Verksamhetsområdeschef för parkeringsövervakning till Dukaten

Vi söker en verksamhetsområdeschef för parkeringsövervakning som vill, kan och vågar leda verksamheten i en föränderlig tid!

Om företaget
Dukaten ska vara en ledande aktör i strategiska mobilitetsprojekt och med vår vision om att skapa smidiga lösningar för ett tillgängligt Linköping i ständig rörelse. Vi arbetar mycket tillsammans med andra aktörer inom offentlig sektor, näringslivet och forskningen för att skapa möjligheter för människor att förflytta sig så smidigt och hållbart som möjligt i staden.

Dina arbetsuppgifter
Verksamhetsområdet parkeringsövervakning innefattar drift av nuvarande och framtida övervakningsavtal och utveckling av stödsystem inom området. Du leder och utvecklar verksamheten med fokus på samarbete, effektiva processer, värderingar och långsiktig ledning. Du kommer ansvara för verksamhetens system samt digitala utveckling och är själv en viktig del i att leda denna.

Du kommer ha fullt personalansvar för ca 10 personer, vilket bland annat innebär rekrytering, utbildning, bemanningsplanering och uppföljning. Rollen är bred med varierande arbetsuppgifter främst av operativ art men även strategiska delar förekommer. Grunden i verksamheten är en myndighetsutövning som utförs på dygnets alla timmar.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av personalledande roller, gärna med erfarenhet av schemalagda verksamheter. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. För att trivas med arbetet bör du vara en utåtriktad person som tidigare har haft personalansvar och kan leda andra. Tydlighet inom personalfrågor och bemanningsplanering är framgångsfaktorer.

Vi kräver att du har högskoleutbildning, goda datorkunskaper och har ett stort intresse för digitalisering.

Vi jobbar visions- och värderingsstyrt med där alla medarbetare förväntas ta stort eget ansvar. Trivs du med det trivs du hos oss. Du har mycket god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Tjänsten är placerad i bolaget Dukaten Parkeringsservice AB och du kommer rapportera till Mobilitetschef.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Dukaten med Skill. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson på 0708-52 32 36, lena.johansson@skill.se.
Vi vill gärna ha din ansökan senast 17/1, urval påbörjas efter helgerna.