Jobba hos oss

 

Vi söker en Parkeringsövervakare

Är du en person som brinner för god service? Trivs du att arbeta utomhus tillsammans med härliga kollegor? Vill du få möjlighet att jobba för en dynamisk stad i ständig förändring? Då är du den vi söker!

Som parkeringsvakt hos Dukaten kommer du att verka för trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet och hjälpa våra kunder att snabbt hitta en ledig och säker parkeringsplats. Vår målsättning är att vi ska vara på rätt plats, vid rätt tidpunkt, arbeta i förebyggande syfte och ge god service.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta och röra dig aktivt utomhus och tycker om att ha en nära kundkontakt. Du tar ett stort eget ansvar och arbetar strukturerat och ordningsamt.

  • Du har flera års erfarenhet inom serviceyrken, gärna i utomhusmiljö
  • Du ska kunna vara flexibel då arbetet innefattar varierande tider, även helger.
  • Flytande svenska i tal och skrift. Har du goda språkkunskaper i engelska och/eller i andra språk är det meriterande.
  • Meriterande är också om du har erfarenhet av parkeringsverksamhet, men är inget krav. Utbildning kommer att ske internt på företaget.

Vem trivs här?
Du som parkeringsövervakare ska uppfattas som pålitlig, lugn, stabil och social.  Du drivs av att hjälpa och möta människor. I dina möten med andra människor ser vi att du är trevlig, lyhörd och kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Om du känner igen dig i alla dessa kriterier kommer denna tjänst passa dig alldeles utmärkt.

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till christina.eidborn-lonn@dukaten.se.

För mer information angående tjänsten kontakta Gruppchef Christina Eidborn Lönn på telefon 013-20 53 50 eller Arbetsledare Bengt Andersson 013-20 54 14.

Uppdragsgivare: Dukaten Parkeringsservice AB
Ort: Linköping
Omfattning: Tillsvidare 100 %, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: Rekryteringen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 2017-02-11.