Nu har vår webbplats fått en ny, mer modern och välsittande kostym med tydligare innehåll och förenklad navigering. Ett naturligt och efterlängtat steg på vår resa mot nya mål.

Dukatens verksamhet har förändrats från att enbart vara ett parkeringsbolag till att jobba med mer heltäckande mobilitetslösningar. Samtidigt har ni, våra kunder och partners, fått nya behov och önskemål som vi vill kunna möta på bästa sätt. I det arbetet är dukaten.se en jätteviktig del.

Modernt snitt

Vår tidigare webbplats har fyllt sina syften men de senaste åren har kostymen börjat strama. Inte så konstigt då både våra tjänster och vårt övergripande uppdrag har utvecklats. Idag har vi så mycket mer att erbjuda och berätta om. Dessutom var det hög tid att uppdatera själva snittet. Dukaten är ett modernt företag med siktet klart inställt framåt. Vi är en viktig kraft i Linköping som tar stora kliv mot att bli en ledande mobilitetsaktör. Det måste också synas!

Utmanande kravlista

Uppdraget till vår reklambyrå Linkin var tydligt, men också en utmaning. För oss var det viktigt att webbplatsen skulle ha en bra balans mellan praktisk information och allt annat vi som kommunalt bolag behöver kommunicera. Vi ville dels hitta ett behagligt sätt att prata om oss, vårt uppdrag och den politiska styrning vi jobbar utifrån. Dels ville vi ha utrymme att förmedla all den kunskap kring mobilitet som vi har samlat på oss. Framför allt önskade vi en mer lättnavigerad sida, där du som besökare snabbt och enkelt ska kunna hitta det du söker.

Har vi lyckats?

Ja, vi tycker det och hoppas att du känner likadant. Och tajmingen med lanseringen känns perfekt. Nu är vi mogna att visa vilka vi har blivit. Varmt välkommen till dukaten.se!

Fråga oss