Från och med den 27 juni 2022 kan du hyra en plats i cykelhuset Pusslunden.

För att få tillgång till cykelhuset registrerar du dig enkelt via linkoping.se/triply och laddar sedan ner din digitala nyckel från Parakey. Du får en två veckors prova på period och därefter kostar det 120 kr för 30 dagar.

Adress: Ågatan
Öppettider: 00-24
Pris: 120 kr/30 dagar
Platser: 52

Så här gör du:

1. Bli användare
Registrera dig via triply.se/linkoping eller scanna QR-koden som finns på skylten bredvid dörren.

Välj Cykelhus Pusslunden

Klicka på knappen ”Pröva på” för att testa tjänsten i 14 dagar. Därefter kostar det 120 kr för 30 dagar. Abonnemanget startar automatiskt efter dina 14 dagar pröva-på-dagar är slut.

Fyll i din mailadress, mobilnummer och välj ett lösenord.

Lägg till betalmedel.

Kontrollera så att din mailadress stämmer eftersom det är dit aktiveringen av den digitala nyckeln från tjänsten Parakey skickas. Om du skrivit in fel mailadress klickar du på länken för att uppdatera mailadressen.

2. Digital nyckel
Gå in i din mail som du har registrerat och klicka på länken som Parakey har skickat för att ladda ner Parakeyappen och din digitala nyckel, som du sedan använder för att öppna dörren i cykelgaraget.

Klicka på knappen ”Klicka här för att komma igång”.

Nu kan du börja använda garaget.

I Parakey-appen ser du bara de dörrar i din närhet som går att låsa upp med Parakey. Klicka på önskad dörr för att låsa upp. När du står utanför cykelgaraget kan du även föra din telefon över klistermärket med Parakey-loggan så dyker ett meddelande upp i din telefon som du klickar på och så öppnas dörren. Har du en telefon som är äldre än 3 år måste du öppna appen för att öppna dörren.

Avsluta abonnemang
Vill du avsluta ditt abonnemang behöver du säga upp detta senast 2 dagar innan sista dag för abonnemanget (nästa förlängning). Detta gör du genom att logga in i Triply och klicka på ”Dina tjänster”.

Allmänna villkor >>
Frågor och svar >>

För frågor angående tillträde, abonnemang eller din betalning kontakta support@triply.se.
För övriga frågor angående cykelgaraget maila info@dukaten.se eller ring 013-20 54 10.

Fråga oss