Från och med den 27 juni 2022 kan du hyra en plats i cykelhuset Pusslunden.

För att få tillgång till cykelhuset registrerar du dig enkelt via linkoping.se/triply och laddar sedan ner din digitala nyckel från Parakey. Du får en två veckors prova på period och därefter kostar det 120 kr för 30 dagar.

Adress: Ågatan
Öppettider: 00-24
Pris: 120 kr/30 dagar
Platser: 52

Så här gör du

Bli användare

Abonnemang
Registrera dig via triply.se/linkoping eller scanna QR-koden som finns på skylten bredvid dörren. Välj Cykelhus Pusslunden.
Klicka på knappen ”Pröva på” för att testa tjänsten i 14 dagar. Därefter kostar det 120 kr för 30 dagar. Abonnemanget startar automatiskt efter dina 14 dagar pröva-på-dagar är slut.

Fyll i din mailadress, mobilnummer och välj ett lösenord.Lägg till betalmedel.

Kontrollera så att din mailadress stämmer eftersom det är dit aktiveringen av den digitala nyckeln från tjänsten Parakey skickas. Om du skrivit in fel mailadress klickar du på länken för att uppdatera mailadressen.

Dygnsparkering
Klicka på länken triply.se/dukatendygn för att komma till dygnsparkering. För att checka in din cykel behöver du abonnera på tjänsten ”Dygnsparkering”.Varje påbörjat dygn kostar 20 SEK (24 timmar). Max antal dygn att parkera cykeln är 10, dvs maxtaxan är 200 kr.

Behöver du parkera längre än 10 dygn ska du välja månadshyra.  Du debiteras i samband med att du hämtar din cykel.Incheckning och hämtning sker i appen Triply. När du checkar in respektive hämtar din cykel får du tillfällig access till garaget (15 minuter)

Digital nyckel

Gå in i din mail som du har registrerat och klicka på länken som Parakey har skickat för att ladda ner Parakeyappen och din digitala nyckel, som du sedan använder för att öppna dörren i cykelgaraget.Klicka på knappen ”Klicka här för att komma igång”.Nu kan du börja använda garaget.I Parakey-appen ser du bara de dörrar i din närhet som går att låsa upp med Parakey. Klicka på önskad dörr för att låsa upp. När du står utanför cykelgaraget kan du även föra din telefon över klistermärket med Parakey-loggan så dyker ett meddelande upp i din telefon som du klickar på och så öppnas dörren. Har du en telefon som är äldre än 3 år måste du öppna appen för att öppna dörren.

Avsluta abonnemang

Vill du avsluta ditt abonnemang behöver du säga upp detta senast 2 dagar innan sista dag för abonnemanget (nästa förlängning). Detta gör du genom att logga in i Triply och klicka på ”Dina tjänster”.

Allmänna villkor >>
Frågor och svar >>

För frågor angående tillträde, abonnemang eller din betalning kontakta support@triply.se.
För övriga frågor angående cykelgaraget maila info@dukaten.se eller ring 013-20 54 10.

Fråga oss