Parkeringshuset Druvan renoveras

Nu har renoveringen av parkeringshuset Druvan startat. Renoveringen innebär att det kommer göras förbättringar av befintliga pelare och alla golv på alla våningsplan. Hela huset kommer att påverkas och det kommer att bli färre platser i perioder under renoveringen. Hela renoveringen beräknas pågå under 2019.

Vi rekommenderar att ni använder andra parkeringshus under renoveringen. Parkeringshuset Akilles har idag 471 parkeringsplatser och från och med den 21 maj är hela huset öppet för parkering. I city kan du även parkera i parkeringshusen Baggen och Detektiven. Utomhusparkering i närheten av Druvan är Pelargonian (ovanför Stångebro Gatukök) med 200 platser. Håll dig uppdaterad på vad som händer i Druvan här: www.dukaten.se/druvan-renoveras

Nu byter vi hissarna i parkeringshuset Baggen

Nu är det dags för Baggen att få nya hissar. Arbetet pågår mellan den 23 april till den 28 juni. Vi startar med hissen som ligger i hörnet vid Klostergatan/Kungsgatan. Detta arbete pågår från den 23 april till den 24 maj. Under tiden kan du använda hissen som finns på Klostergatan och fram till 5 maj hissen vid Platensgatan.

Den 6 maj till den 7 juni byter vi ut hissen som finns vid Platensgatan. Den 6 maj till den 26 maj kan du använda hissen vid Klostergatan och efter den 24 maj hissen vid hörnet Klostergatan/Kungsgatan.

Sista hissen vid byter är den som ligger på Klostergatan. Arbetet för denna hiss pågår mellan 27 maj till den 28 juni. Då kan du använda hissen vid hörnet Klostergatan/Kungsgatan och från och med 8 juni även hissen vid Platensgatan.

Trapphusen vid respektive hiss kan användas som vanligt under renoveringarna. Vi hoppas på din förståelse under denna period.

Teknisk arbete sker natten den 7 maj

Inatt,7 maj, klockan 12-02 sker ett tekniskt arbete i Druvan. Under denna tid kan störningar ske i LinPark och även i våra bomsystem i alla parkeringshus. Vi hoppas att arbetet inte ska orsaka för mycket besvär.

Nu byter vi ut hissarna i Druvan

Från och med den 25 februari och till och med den 5 maj byter vi ut hissarna i huvudingången vid Nygatan i parkeringshuset Druvan. Vi kommer renovera en hiss i taget och trapphuset kan användas som vanligt. Det kan bli lite stökigt under renoveringen och vi hoppas på din förståelse under denna period.