Vi städar och gör fint i våra parkeringshus

För att du som kund ska få en bra upplevelse när du parkerar hos oss så städar och underhåller vi våra parkeringshus under sommaren när vi har som lägst beläggning. Det innebär att vissa parkeringshus är stängda eller har begränsad tillgänglighet och framkomlighet under vissa tider. Nedan ser du när respektive hus berörs så du i god tid kan planera din parkering. Kunder med månadsabonnemang är välkomna att parkera i något av våra andra p-hus under perioden städning pågår i det hus man har abonnemang för. Kunder med förhyrda platser får särskild information utskickad.

Ny parkering på Folkungavallen

Den 15 juni öppnar en tillfällig parkering, med plats för 226 bilar, mellan Folkungavallen och Lasarettsgatan. Den nya parkeringen heter Folkungavallen och är en kompensation för de 200 parkeringsplatser som försvinner den 28 augusti vid kvarteret Eddan, där nya bostäder byggs.

Den nya parkeringen vid Folkungavallen har infart från Lasarettsgatan/St Larsgatan och kommer att hållas öppen så länge som möjligt utifrån att utvecklingen av området runt Folkungavallen kommer igång.

Dukaten samarbetar med Tappra Barn

Nu kan du göra nytta bara genom att parkera enklare i Linköping. Vi samarbetar nämligen med Tappra Barn, en organisation som arbetar för barn som har, eller har haft det, svårt. Fram till midsommar skänker Dukaten 10 kronor för varje ny användare i LinPark – vår betallösning där du slipper både biljetter och parkeringsautomater och kan parkera supersmidigt både i våra parkeringshus, markparkeringar och kommunens gatuparkeringar. Inga extra avgifter tillkommer. Så anslut dig till LinPark innan midsommar så hjälper du Tappra Barn samtidigt som du får en enklare vardag.

Nu bygger vi ut Akilles

Nu bygger vi ut parkeringshuset Akilles, längst upp på Storgatan. Ombyggnaden innebär en fördubbling av antalet parkeringsplatser och beräknas färdigt under andra halvan av 2018. Huset kommer att vara öppet under hela byggtiden.

Möjlighet att boka parkering på flygplatsen och US Norra

Nu erbjuder vi en möjlighet att boka parkering i två av våra anläggningar. Parkeringshuset vid US Norra och vid Linköping City Airport, nedre parkeringen. Bokningen görs enklast i vår digitala betallösning LinPark och innebär att en plats reserveras för dig från och med ett visst klockslag och du kan köra in även om det står att det är fullt. Du betalar en bokningsavgift i samband med att du gör bokningen, den är 40 kr för US Norra och 60 kr för Linköping City Airport. Därefter betalar du parkeringsavgift enligt vanligt pris för den tid du faktiskt står parkerad.