Parkeringen Ankdammen tillfälligt avstängd

Kulturfastigheter ska flytta fyra hus som ligger vid dammen vid Ryttargårdskyrkan till Gamla Linköping. Detta göra att parkeringen måste stängas av från söndag eftermiddag till tisdag kväll. Alla som löst 30-dagarsbiljett eller abonnemang i LinPark för Ankdammen erbjuds istället att parkera på avgiftsparkeringen på Djurgårdsgatan istället. Undantag för kundparkeringen till bageriet. Även Ebbepark erbjuds som alternativ under tiden. Parkeringsvakterna ser i sina handdatorer att ni har giltigt abonnemang så ni behöver ingen särskild biljett.

Äntligen fler platser i Akilles!

Den 15 januari öppnas plan 1 i Akilles – det betyder 100 nya platser! Totalt finns det nu 200 platser i parkeringshuset. Plan 1 nås från infarten Västra vägen och via rampen från plan 2 inne i huset.

Antalet platser i Akilles varierar beroende på byggets fas så titta alltid i vår app LinPark eller på kartan här för att se antalet lediga platser i våra parkeringshus.

Kortare elavbrott i Akilles 10/1.

Under Onsdagen den 10/1 kommer det i Akilles att vara kortare elavbrott till och från under dagen. Detta kan medföra vissa störningar i Linpark. Vi tackar på förhand för visad förståelse. Har du några frågor kontakta Dukatens kundtjänst 013-205410

Inga prisförändringar i samband med det nya året

Ett nytt år brukar innebära justering av avgifter i många verksamheter. Dukaten gör inga förändringar när det gäller hur mycket du betalar för din parkering i samband med årsskiftet 17/18. Aktuell prislista gäller alltså tills vidare.

-Det kan komma att ske justeringar under året, men i dagsläget ser vi ingen anledning att varken höja eller sänka i någon av våra anläggningar, säger Matts Skeppstedt, affärsutvecklare på Dukaten Parkering.

Enklast betalas parkering på Dukatens anläggningar och kommunens gatumark med hjälp av betallösningen LinPark. I parkeringshusen läser en kamera av registreringsnumret och bommarna öppnas automatiskt och på markparkering och gatumark startar och stoppar kunden sin parkering via den app som hör till LinPark. Läs mer och anslut dig till LinPark här.

Hitta lediga p-platser i LinPark-appen

Alla Dukatens parkeringshus samt parkeringen vid flygplatsen samt Källaren på Klostergatan är utrustade med teknik för att kunna visa antal lediga platser i realtid. Det innebär att du kan titta var det finns lediga platser innan du åker och slipper på så sätt åka runt och leta. Du kan se informationen både i LinPark-appen och i kartan här på vår webbplats. Klicka på P-ikonerna så ser du hur många platser som finns totalt samt hur många av dessa som är lediga.