Vi tar hand om våra parkeringshus

För att du som kund ska få en bra upplevelse när du parkerar hos oss så städar och underhåller vi våra parkeringshus under sommaren när vi har som lägst beläggning. Det innebär att vissa parkeringshus är stängda eller har begränsad tillgänglighet och framkomlighet under vissa tider. Nedan ser du när respektive hus berörs så du i god tid kan planera din parkering.
Kunder med månadsabonnemang är välkomna att parkera i något av våra andra p-hus under perioden städning pågår i det hus man har abonnemang för. Kunder med förhyrda platser får särskild information utskickad.


Tinnis (Emriks gata) Stängt v.25 (18-24 juni)

Flustret (Johannes Magnus Väg)Stängt v. 26 (25 juni- 1 juli)

Druvan (Nygatan/Hamngatan) Stängt v.27-28 (2-15 juli)

U. S Norra (Lasarettsgatan) Stängt v.28 (9-15 juli)

Baggen (Klostergatan/Kungsgatan) Stängt v.29 (16-22 juli)

Källaren (Klostergatan)Stängt v.29 (16-22 juli)

Detektiven (Drottninggatan/Repslagaregatan) Stängt v.30 (23-29 juli)


Akilles byggs om så att det blir dubbelt så många p-plaster. Huset är öppet hela tiden men med tidvis färre platser än vanligt.

Vår kundservice på Nygatan 3 har öppet som vanligt hela sommaren, vardagar 8-16. Från och med den 25 juni flyttar kundservice till Åsbjörnsgatan 3.

Vacker konst på parkeringshuset Druvan

Vi arbetar för en bättre upplevelse i våra parkeringshus så konstnären Alexandra Severinsson målar just nu en stor del av väggen mot Nygatan på Parkeringshuset Druvan som ett led i detta. Bilden som arbetas fram är en abstrakt komposition med harmonisk färgsättning som ska passa in i omgivningen. För att arbetet ska kunna genomföras arbetar Alexandra från en skylift och då är del av ytan på Nygatan avspärrad. Vi hoppas att du ändå kan köra ut smidigt från parkeringshuset. Arbetet kommer att ske maj månad ut.

Tyck till om parkeringsplatsers utformning och säkerhet i Linköpings centrum

På Dukaten arbetar vi för att Linköpings ska ha bra parkeringsplatser med god tillgänglighet. Vad tycker du om parkeringsplatsernas utformning och säkerhet? Tisdagen den 27 mars klockan 17 till 19 bjuder vi in till en fokusgrupp där du har möjlighet att dela med dig av vad du tycker är viktigt när det gäller utveckling av hur parkeringsplatser ska vara utformade. Vi bjuder på lättare förtäring och två biobiljetter. Välkommen med din anmälan via e-post, vi behöver ditt namn, telefonnummer samt några korta rader om hur du parkerar idag. Skicka ditt intresse till info@dukaten.se

 

Tekniskt problem med LinPark avhjälpt

2018-02-17
Vi har tyvärr haft tekniska störningar i LinPark vid några tillfällen under helgen. Har du haft problem att avsluta din parkeringen under störningen är du välkommen att ringa vårt jourteam så hjälper de dig att reglera din parkering. De finns på telefonnummer 010-451 62 50. Du är också alltid välkommen att höra av dig till oss under kontorstid på telefon 013-20 54 10 om du har andra funderingar kring LinPark.