Ny kampanjperiod tillsammans med Tappra Barn

Innan sommaren körde vi en kampanj tillsammans med Tappra Barn, en organisation som arbetar för barn som har, eller har haft det, svårt. Nu har du en ny chans, fram till den sista oktober skänker Dukaten 10 kronor för varje ny användare i LinPark – vår betallösning där du slipper både biljetter och parkeringsautomater och kan parkera supersmidigt både i våra parkeringshus, markparkeringar och kommunens gatuparkeringar. Inga extra avgifter tillkommer. Så anslut dig till LinPark innan sista oktober så hjälper du Tappra Barn samtidigt som du får en enklare vardag.

Parkeringshuset Druvan får ansiktslyftning

Just nu håller vi på att ge vårt största parkeringshus Druvan, längst ner på Nygatan, en ny exteriör. När vi ändå genomför löpande underhåll passar vi på att ge huset ett annat uttryck. Genom att måla olika delar av huset i olika kulörer som smälter in bland omkringliggande bebyggelse vill vi få fastigheten att bli en mer naturlig del av stadsbilden. Vi kommer även att jobba med ljussättning av ventilationsgallren för att få dem att upplevas mer som fönster. Del av fasaden mot Nygatan kommer att innehålla ett större konstnärligt verk som tas fram i samverkan med kommunen.

Bil + cykel = sant

På vår parkering vid Linköping Arena finns ett låst cykelförråd. Nu sänker vi kombiabonnemanget för att parkera där samt få access till cykelhuset. Från 400 kr till 200 kr i månaden. Ta chansen att sänka din kostnader och få lite frisk luft och motion på köpet. Det tar cirka sex minuter att cykla från arenan in till city. 

Läs mer om hur det fungerar här.

Besök oss i Vallastaden

Linköpings stora bo- och samhällsexpo Vallastaden 2017 pågår mellan den 2 och 24 september. Här kan du vandra rakt in i cirka 70 bostäder och där ta del av lika många sätt att bo och leva. Och hemutställningarna är bara en del av hela expot. Dukaten medverkar i en temautställning i vårt multihus Flustret.

Alternativ när Eddan stänger

I slutet av augusti stängdes parkeringen Eddan i centrala Linköping till förmån för byggnation av nya bostäder. Samtidigt byggs parkeringshuset Akilles ut med dubbelt så många platser som öppnar nästa sommar. Under byggtiden är dock antalet platser där begränsat. Som alternativ har Dukaten öppnat en ny stor parkering på Folkungavallen med 226 platser. I vår app LinPark kan du se alla våra parkeringar och var det finns lediga platser i p-husen. Du hittar dem även i kartan här.