Nya parkeringshus

P-hus Öst i Vallastaden
Vallastaden växer och just nu bygger Sankt Kors ytterligare ett parkeringshus som har 11 halvplan med 412 parkeringsplatser bestående av boende- och besöksparkeringar och 30 laddplatser för elbilar. I parkeringshuset satsas det även på ljusdesign som bidrar till en ökad trygghet och förenklar för besökaren att orientera sig i huset. Bygget beräknas vara färdigt i mars 2020 och då står ett modernt parkeringshus med hålad guldfärgad aluminium på plats.

Parkeringshus i anslutning till Vasahallen
Det är även klart att Sankt Kors ska bygga ett nytt parkeringshus i direkt anslutning till den nya Vasahallen i Vasastaden. Parkeringshuset ska omfatta fyra halvplan och ett takplan, med plats för både besöksparkeringar och 12 laddplatser för elbilar. Totalt kommer cirka 160 parkeringsplatser att rymmas i det nya p-huset. Parkeringshuset beräknas vara färdigt inför höstterminens start 2020 samtidigt som den nya Vasahallen invigs. 

Ny design och nya funktioner i LinPark

LinPark har fått ett nytt utseende för att du som användare ska få en tydligare och bättre upplevelse när du använder och parkerar med appen. Förutom uppdaterad design är nu pågående parkering synlig för dig som står parkerad i ett parkeringshus.  Informationen om Dukatens öppettider, besöksadress och kontaktinformation hittar du nu under dina inställningar under Kontakt. Tidigare låg dessa under rubriken Dukatens kontor.

Tänk på att uppdatera appen för att ta del av den nya designen och funktionerna.

Byte av utfartspelare i Akilles

På torsdag, 22 november, kommer utfartspelaren i Akilles att bytas ut. Det innebär att det kommer att ta lite längre tid att köra ut ur parkeringshuset. Vi kommer att ha en parkeringsvakt vid utfarten för att hjälpa till med att checka ut bilar. Vi hoppas att det inte ska orsaka för mycket besvär.

Cykelhus vid Cupolen parkering

Nu kan vi erbjuda ännu ett cykelhus vid en av Dukatens parkeringar. Du som pendlar kan nu parkera din bil på Cupolen och fortsätta din resa på cykel. För 400 kronor i månaden får du tillgång till parkeringen och en plats i cykelhuset där din cykel står säkert inlåst. Parkera smart och få motion och frisk luft på köpet.