Korttidsparkering i Akilles främst från Storgatan

Vårt parkeringshus Akilles högst upp på Storgatan byggs just nu ut för att vi ska kunna erbjuda dubbelt så många parkeringsplatser. Vi håller huset öppet under tiden, men antalet platser kan tidvis vara begränsat. Just nu finns det endast ett fåtal platser för korttidsparkering tillgängliga från Gröngatan. Du kan se tillgängliga platser på respektive plan i kartan i vår app LinPark eller här på vår webbplats. En röd p-symbol visar att den infarten är full. Titta gärna där innan du åker, på grund av vägarbeten i Storgatan blir det en lång omväg om du behöver åka mellan de respektive infarterna.

Driftstörning i LinPark-appen avhjälpt

Vi hade tyvärr en kortare driftstörning i LinPark-appen under torsdag eftermiddag, 3 aug. Hade du problem att stoppa en parkering under störningen är du välkommen att ringa 013-20 54 10, eller skicka e-post på info@dukaten.se så hjälper vi dig att lösa det. LinPark i parkeringshusen fungerade som vanligt hela tiden. Vi beklagar de besvär störningarna orsakat.

Akilles delas i två separata delar

Under sommaren kommer vi påbörja ytbeläggning av befintliga plan i p-hus Akilles. För att kunna göra detta delar vi upp huset i två delar med separata in- och utfarter.

  • Bottenplan nås endast från Gröngatan.
  • Mittenplan och takplan nås endast från Storgatan.

Du kan se antal tillgängliga platser på respektive del i kartan i LinPark samt på här.
Klicka på p-symbolen för Akilles Storgatan respektive Akilles Gröngatan. Är p-symbolen röd är den delen av huset fullt. Platserna för korttidsparkering med access från Gröngatan kommer att vara få under sensommaren så kolla gärna status innan du åker så slipper du vända.

För kunder med förhyrda parkeringsplatser samt Sunfleets poolbilar gäller in- och utfart från Gröngatan.

Vi beräknar att detta kommer att gälla tills dess att en ny in- och utfart från Västra vägen öppnar under våren 2018.

Flustret i Vallastaden invigt

I Vallastaden stannar bilarna i utkanten. Nu har de ett hus att vara i. I torsdags invigdes multihuset Flustret, som förutom att fungera som parkeringshus även rymmer en mängd smarta funktioner. Särskilt uppmärksammat har de solceller som är integrerade i fasaden blivit. Huset öppnar för abonnemangsparkering den 24 juli och för korttidsparkering efter det bo- och samhällsexpo som hålls i Vallastaden den 2-24 september i år.

Vi städar och gör fint i våra parkeringshus

För att du som kund ska få en bra upplevelse när du parkerar hos oss så städar och underhåller vi våra parkeringshus under sommaren när vi har som lägst beläggning. Det innebär att vissa parkeringshus är stängda eller har begränsad tillgänglighet och framkomlighet under vissa tider. Nedan ser du när respektive hus berörs så du i god tid kan planera din parkering. Kunder med månadsabonnemang är välkomna att parkera i något av våra andra p-hus under perioden städning pågår i det hus man har abonnemang för. Kunder med förhyrda platser får särskild information utskickad.