Inga biljetter och inget köande vid betalautomater. Du betalar inga extra avgifter för att betala för din parkering via LinPark om du väljer att koppla ditt betalkort till LinPark, inga kostnader tillkommer heller för att få ett kvitto eller en påminnelse via sms. Väljer du att betala via faktura tillkommer en aviavgift på 30 kronor per månad. Fakturan skickas från Arvato till den e-postadress som du har angivit i appen och den skickas ut den 15:e varje månad.

Du startar ett konto som du sen ansluter valfritt antal fordon till. I dagsläget kan varje bil endast vara kopplad till ett konto för att det ska fungera smidigt i parkeringshusen där en kamera läser av registreringsskylten. Är ni fler som använder samma bil får ni alltså dela på kontot. Vi jobbar på att utveckla detta så att det blir möjligt att koppla fler betalkort till samma bil.

Anslut dig till LinPark

Först av allt behöver du skapa ett användarkonto. Kontot blir knutet till den eller de bilar du ansluter till ett VISA eller Mastercard. Är ni flera som använder bilen går det bra att dela på kontot. Du kan också välja att koppla ett månadsabonnemang till LinPark.

Skapa ditt konto här

Parkeringsplats med bommar

Vid både in- och utfart läser en kamera av din nummerplåt och bommen öppnas automatiskt och avgiften dras direkt från det konto du kopplat till LinPark. Ett kvitto skickas till din e-post.

Parkeringsplats utan bommar

På markparkeringar och kommunens gatuparkeringar använder du LinPark-appen. Checka in bilen i appen när du parkerar och checka ut den när du är klar. Kvittot kommer till din e-post. Svårare än så är det inte.

Fråga oss