Det ska vara tryggt att parkera sin bil eller cykel i Dukatens anläggningar. Därför har vi fått tillstånd att utrusta våra P-hus, mobilitetshubbar samt några av de större utomhusparkeringarna med kameraövervakning. Vi har dock den största respekt för människors rätt till personlig integritet och lämnar aldrig ut bilderna från p-husen annat än på begäran från Polisen.

För att hjälpa dig som kund till enklare och säkrare parkering och underlätta för mobilitetslösningar behöver vi också ibland få tillgång till dina personuppgifter. När du löser biljett i parkeringsautomaten ska du uppge ditt fordons registreringsnummer, och om du vill använda LinPark eller hyra en parkeringsplats av oss behöver vi dessutom namn, kontaktuppgifter och kontouppgifter. I vissa fall överförs dina personuppgifter till våra leverantörer och samarbetspartners för IT, ekonomi, eller parkeringssystem, men används då enbart för att de ska kunna uppfylla sina åtaganden gentemot oss.

Vi strävar alltid efter att skydda dina uppgifter i enlighet med aktuella dataskyddslagar, och de sparas bara så länge ändamålet kräver det. Läs mer om GDPR här.

Fråga oss